Amazones dalās ar pieredzi

IMG-20191116-WA0008

Mūsu Kluba biedrs Elīna Lapsiņa no 14. līdz 20. novembrim bija uzaicināta pieredzes apmaiņas vizītē Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), pārstāvot Latvijas Loku Šaušanas federāciju. Vizītes mērķi bija dalīties pieredzē par loku šāvēju izlases treniņu procesa organizēšanu, palīdzēt objektīvi sasniedzamu mērķu noteikšanā AAE vīriešu, sieviešu un jauniešu izlasēm, konsultācijas treniņu procesa organizēšanā sporta klubu un izlases līmenim, klubu un federācijas sadarbības nodrošināšana, sacensību organizēšana un tiesnešu darba organizēšana.

IMG_20191116_200043

Vizītes laikā Elīna Lapsiņa piedalījās AAE nacionālā līmeņa divu dienu sacensībās novērotāja statusā, apmeklēja sporta klubus, komunicējot ar treneriem,  sportistiem un tiesnešiem. Notika tikšanās ar AAE Šaušanas un Loku šaušanas federācijas (UAE Shooting and Archery federation) prezidentu un valdi. Tikšanās laikā Elīna Lapsiņa prezentēja savu vīziju, kādi darbi būtu veicami, lai AAE attīstītu loku šaušanas sportu, ņemot vērā, ka AAE Šaušanas un Loku šaušanas federācijas ambīcijas ir ļoti augstas – startēt pasaules līmenī, kvalificēties Olimpiskajām spēlēm un cīnīties par godalgām.

IMG-20191116-WA0017

Elīnas Lapsiņas komentārs: “Pieredzes apmaiņa noritēja veiksmīgi, sadarbībai ir potenciāls un izsaku pateicību AAE Šaušanas un Loku šaušanas federācijai par labi organizēto vizīti. Ļoti priecājos par iespēju dalīties pieredzē ar gadu gaitā uzkrātajām zināšanām gan dažāda līmeņa apmācībās un kursos, gan praktisko pieredzi.”

IMG-20191117-WA0000

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *