Pirmie izšķiršāvieni telpās

Svētdien (17.10.2021.) Rīgā, Vizlas ielā 1 notika loka šaušanas sacensības “Rīgas kauss oktobrī”. Sākotnēji bija iecerēta plaša 2 dienu programma, ar Latvijas labāko loka šāvēju piedalīšanos, bet situācija Pasaulē un Valstī ieviesa savas korekcijas. Daļai šāvēju piedalīties liedza jaunie ierobežojumi, daļa vēl nav paspējusi pielāgoties šaušanai telpās, daļa ir vienkārši no visa nogurusi… Tā kā nācās pasākumu maksimāli sašaurināt un beigu beigās piedalījās un cīnījās tie, kas gribēja un varēja! 

Sacensības norisinājās mierīgā un patīkami labvēlīgā gaisotnē. Diemžēl neviens gan ar īpaši augstu rezultātu neizcēlās, bet saldā maize – izšķiršāviens neizpalika! Pat veseli divi!!! Zelta finālcīņā par to parūpējās gan RW loku klases atlētes Rimma Matvejeva un Līga Ilona Deņisenoka, gan BM loku klases atlēti Vjačeslavs Voroņins un Aleksejs Runiškovs. Kurš kuru uzvarēja – skatieties rezultātos.

Lai jūs nemulsina Roberta Vaganova uzvārds divās loku klasēs, saku uzreiz – jā, viņš startēja divās loku klasēs, vienā uzvarēja, otrā palika pēdējais, vai arī, vienā palika priekšpēdējais, bet otrā otrais, kā nu uz to skatās… 🙂 

Liels paldies visiem dalībniekiem par kārtību, disciplīnu un cīņas sparu! Un protams paldies Jūlijai Demakovai par palīdzību, nu jau oficiāla tiesneša statusā!

Rezultāti šeit: Ianseo https://www.ianseo.net/Details.php?toid=9418, Baltijas loka šāvēju datu bāzē https://baltic.service.ianseo.net/General/CompetitionDetail.php?Competition=2021008 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *